V VESNI smo prejeli tole lepo in opogumljajoče presenečenje … počaščeni smo. Hvala.

Dr. Marko Uršič

***

Spoštovani,

v mislih zelo podpiram program vaše stranke in na volitvah bom dal svoj glas za vas. Sem upokojeni profesor filozofije na FF v Ljubljani, tu je moja spletna stran: http://www2.arnes.si/~mursic3/. Glavni predmet mojih dolgoletnih predavanj je bila filozofija narave. Če bi bil nekoliko mlajši, bi se vam tudi aktivno pridružil. V mladih letih sem skupaj z dr. Dušanom Plutom in dr. Hubertom Požarnikom sodeloval v takratnem zelenem gibanju.

Upam, da boste na volitvah dobili vsaj 4 % glasov, čeprav vam trenutne ankete ne kažejo najbolje. Vztrajajte in poskusite – če je le mogoče – v preostalih desetih dneh čim bolj predstaviti slovenski javnosti svoj program, predvsem pa spomniti ljudi na vašo vztrajnost in pogum pri konkretnih akcijah za ohranitev narave in okolja, po katerih smo vas spoznali.

Kot se gotovo sami zavedate, je zdaj največji volilni problem vaše stranke, kako pokazati ljudem, da njihov glas za vas ne bo »izgubljen« – namreč če ne bi dosegli tistih 4 %. Kajti prepričan sem, da bi vas izbralo veliko več kot 4 % volilcev, če ne bi bilo te »preračunljive« bojazni – in seveda dveh “glavnih blokov”, ki se spopadata v tem našem političnem ringu.

Držim pesti za vas, ker vem, da vaše besede niso prazne floskule, kot so, žal, pri nekaterih drugih političnih strankah.

Želim vam uspeh na volitvah!

Prof. dr. Marko Uršič

Dr. Marko Uršič
Predhodna objava

PREDPISI DOPUŠČAJO, DA SEŽIG OZIROMA SOSEŽIG ODPADKOV V SLOVENIJI OGROŽA ZDRAVJE

Naslednja objava

Brezobzirni jedrski optimizem

1 thoughts on “V VESNI smo prejeli tole lepo in opogumljajoče presenečenje … počaščeni smo. Hvala.

  1. Ce nimamo ciste vode, zraka in zdrave narave vkljucujoc vsa rastlinska in bitja od mikro do makrosfere potem ni denarja ne pameti, ki lahko resijo nase izumrtje. Cilj je cim manjse onessnazevanje in cim manjse vmesavanje v naravno samoobnavljanje. Z drugimi besedami, skoraj poeticno, spostovanje vsega zivljenja in narave v celoti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve